Goodify og Aleneforeldrforeningen samarbeider om å spre glede

Goodify og Aleneforeldrforeningen samarbeider om å spre glede

Da Anine Stang ble bevisst på hjelpebehovet blant aleneforeldre ønsket hun å bidra og oppfordre andre til å gjøre det samme.

Aleneforeldre er ofte ressurssterke personer. Samtidig er det mange aleneforeldre som kjenner på behovet for andres godhet – drømmen er at alle disse skal få god hjelp gjennom Goodify. 

H&M ønsket også å bidra. Gleden blant barna som mottok gavene fra dere varmet langt inn i hjertet. Tusen takk! Du finner gode hjelpere og de som trenger en god gjerning her.
iOS: http://ow.ly/2aG850z7z6m
Android: http://ow.ly/klwa50z7z6n

Da Anine Stang ble bevisst på hjelpebehovet blant aleneforeldre ønsket hun å bidra og oppfordre andre til å gjøre det samme????Aleneforeldre er ofte ressurssterke personer. Samtidig er det mange aleneforeldre som kjenner på behovet for andres godhet – drømmen er at alle disse skal få god hjelp gjennom Goodify???? Aleneforeldreforeningen H&M ønsket også å bidra???? Gleden blant barna som mottok gavene fra dere varmet langt inn i hjertet. Tusen takk!Du finner gode hjelpere og de som trenger en god gjerning her❤️iOS: http://ow.ly/2aG850z7z6mAndroid: http://ow.ly/klwa50z7z6n

Publisert av Goodify Onsdag 1. juli 2020X