Kontakt

Presse/media

 

Cathrine Austrheim, leder
462 62 176

cathrine.austrheim@affo.no

 

 

 

Veiledningstjeneste for alle aleneforeldre

 

Veiledningstjenesten i AFFO er et landsdekkende tilbud, betjent av erfarne aleneforeldre. Vi kan veilede deg som har behov for å finne frem til riktig råd og hjelp i en krevende hverdag.

930 33 977
 opplysning@affo.no

 

 

 

Kontakt for alle lokallag, organisatorisk leder

 

Organisatorisk leder i landsstyret, Ann-Kristin Malmo, er kontaktperson for alle lokallagene. Org. leder hjelper deg f.eks. på vei  om du vil starte nytt lokallag, du lurer på hvilket lokallag du tilhører eller annet som gjelder lokallag.

958 33 233
a.k.malmo@gmail.com

Avlastningstilbudet Rødhette i Oslo

 

Trenger du avlastning i trygge omgivelser? Har du lyst til å bli kjent med andre aleneforeldre? Ønsker du å ta utdanning og trenger barnepass mens du leser eller går på kurs? Da er avlastningstilbudet Rødhette noe for deg.

 rodhette@affo.no

 

 

AFFOs sommerleir

 

AFFO har tradisjon for å arrangere sommerleir for sine betalende medlemmer én gang i året. Alle spørsmål om denne sendes til følgende e-postadresse og kun til denne. E-post hit blir besvart i perioden april–juli.

sommerferie@affo.no

 

 

 

 

Administrative spørsmål til foreningen

 

Lurer du på noe med en tilsendt faktura, medlemskapet ditt, eller du kanskje vil oppdatere e-postadressen din. Kanskje har du et spørsmål som ikke passer inn under de andre postene på denne siden, da kan du kontakte administrasjonen.

 

Organisasjonsnummer: 971 493 224

 

934 00 605

Facebook
post@affo.no

X