Sommerferie

Aleneforeldreforeningen har i en årrekke arrangert sommerferie for sine medlemmer. Vi har godt utarbeidete rutiner fra tidligere år. På denne siden vil vi samle alt av nyttig info slik at du får svar på det du lurer på.

 

Sommerens tur er gjennomført med glans. Takk til alle deltakere for at dere var med å gjøre det til en super ferie. Takk også for hjelp til kutting av grønnsaker til hamburgere og blanding av saft!

 

Nå gleder vi oss til sommeren 2022.

 

Sommeren 2022

Det er booket for sommeren 2022, og dato blir: 25.–30. juli. Det forutsetter at vi får den økonomisk støtten av Bufdir (Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet) som vi søker om.

Publisert på Facebook Aleneforeldreforeningen (AFFO) | Facebook

 

30. april 2021

Minner om at frist for å søke plass til årets ferietur til Kristiansand (arrangert av AFFO sentralt) er i dag.

 

Har du nylig meldt deg inn i foreningen og ikke fått tilsendt informasjon angående turen? Send en epost til sommerferie@affo.no, så sender vi ut informasjon utover dagen.

 

Det er fortsatt mulig å melde seg inn som medlem, for å få tilsendt informasjon. Du melder deg inn via våre hjemmesider affo.no/medlemmer

 

Riktig god helg til alle sammen ????

 

21. april 2021

Det vil i kveld bli sendt ut informasjon angående årets ferietur til Kristiansand til alle våre medlemmer. Er du ikke medlem, kan du melde deg inn her. Spørsmål angående ferieturen kan rettes til sommerferie@affo.no.

 

Vi vil også oppdatere vår hjemmeside (Affo.no) med svar på de mest spurte spørsmålene og generell informasjon om turen.

 

For ordens skyld. Lokallagene i Bergen og omegn, i Buskerud, Asker og Bærum, i Oslo og i Trøndelag vil også arrangere turer i tillegg for sine medlemmer bosatt i disse områdene. Informasjon om disse turene vil bli sendt ut til medlemmene tilknyttet hvert enkelt lokallag.

  • Når: 25.–30. juli
  • Hvor: Kristiansand feriesenter
  • E-post blir sendt ut til betalende medlemmer i løpet av april–mai
  • Påmeldingsfrist: ca. slutten av april – husk å gi beskjed tidlig i tilfelle det er noe vi må ta hensyn til når vi fordeler rom. 
  • Alle vil få svar i løpet av mai hvorvidt de har fått plass eller ikke.
  • Alle som får plass på turen, vil få innbydelse til en egen fb-bookgruppe – ha tålmodighet, alle får invitasjon. 
  • Prisen pleier å inkluderer én dag i Dyreparken – med en alternativ dag to som bekostes selv.
  • Enkelte lokallag arrangerer egne turer. Følg med i innboksen din.

Hvis du fremdeles lurer på noe etter å ha lest e-post og vedlegg grundig og sjekket denne siden, er du velkommen til å kontakte oss på e-postadressen under. Henvendelser om ferieturen blir besvart om de er sendt til kun denne adressen (i perioden april–juli).

 

sommerferie@affo.no

Kristiansand feriesenter

Feriesenteret ligger ytterst på Dvergsnestangen øst for Kristiansand. Vi har lang erfaring med å arrangere sommerferie hit for aleneforeldrefamilier.

X