Camp Killingen, tid til å være sammen

Camp Killingen, tid til å være sammen

I to varme sommerdager nøt 42 barn og voksne nydelige omgivelser ved camp Killingen i Sande i Vestfold. Sommerleiren var et samarbeid mellom DNT Drammen og omegn og AFFO initiert og arrangert av DNT Drammen og omegn. 

Mens barn og voksne badet, fisket fisk, fanget krabber, rodde robåt, padlet kano og sup eller spilte ballspill og andre leker, skinte sola godt og brunet mang et skinn. Deltakerne brukte tiden godt på aktiviteter og samhold, og mange av barna lekte sammen fra morgen til kveld. Deler av leken var styrt av aktivitetsledere og mye av leken var frilek. Barna deltok på all aktivitet etter eget ønske. På kjøkkenet sto kokken og forberedte de deiligste retter. Hvor mange ganger har ikke du som aleneforelder tenkt at «Om jeg bare hadde hatt noen til å gjøre unna kokkelering og oppvask, så kunne jeg brukt tiden min sammen med barna mine.» Slik var det disse dagene. De voksne fikk god tid til å være med sine barn og dessuten møte andre aleneforeldre som vet alt om det å være alene med barn i hverdagen. Det ble utvekslet blikk og smil som sa mer enn ord kan formidle.

Aleneforeldreforeningen retter en stor takk til DNT Drammen og omegn for disse fridagene og alt arbeid som ligger bak en slik leir. Vi håper på gjentakelse.

Drammens Tidende besøkte oss og skriver om leiren her (bak betalingsmur).X