AFFO Bergen inviterer til BARNAS DAG!

AFFO Bergen inviterer til BARNAS DAG!

Vi feirer Frivillighetens år 2022 og inviterer til gratisarrangement for alle våre medlemmer og alle andre aleneforeldrefamilier i Bergen by ????

Førstkommende lørdag 24.september 2022 braker det løs fra kl 17.00–20.00. Da inviterer vi til fest på Krohnhagen Kafé i Kong Oscarsgate 54 i sentrum.

Er du allerede medlem er du hjertelig velkommen! Og er du ikke medlem så kom og bli kjent med oss og få en smakebit av vårt hyggelige arrangement, velkommen skal du være!! Vi håper at nettopp DU vil være med på å gjøre denne festen til en suksess og håper å se deg der! Inviter gjerne med noen du kjenner som er alene med barn ???? Alle er velkommen ❤️

Vi byr på mye moro! Musikk, ballonger, glittertattoveringer, ansiktsmaling, ulike konkurranser med flotte premier for barna! Gratis mat og drikke for små og store ???? Og selvsagt blir det snacks og godteri-utdeling ????

Vi trenger DIN hjelp til å velge navn til maskoten vår AFFO-kaninen! Har du noen gode forslag, så kom og delta i navne-konkurransen vår ????????

Vel møtt!! Vi gleder oss til å se deg ❤️
Del gjerne arrangementet videre!!

Hilsen AFFO i Bergen


X