Ny daglig leder på Rødhette

Ny daglig leder på Rødhette

Rødhette har fått ny daglig leder! 1. august 2018 tok Henriette Magnus over jobben fra Erik Grindbakken. Henriette er godt kjent på Rødhette og mange av våre brukere har allerede blitt glade i Henriette som har vært ansatt som miljøarbeider på Rødhette siden 2012. Vi som har hatt tilknytning til Rødhette de siste årene vet at Henriette er en positiv, engasjert og drivende dyktig dame – og vi gleder oss til å se hva hun får til på Rødhette.

Vi har spurt Henriette hva hun ser fram til og fått følgende svar:

Da jeg søkte jobben som daglig leder på Rødhette, var det mange tanker som dukket opp i hodet mitt. Men gjentagende var tanken om utvikling. Jeg ønsker å se Rødhette utvikle seg til å bli enda mer unikt og enda bedre for de som allerede bruker Rødhette og for fremtidige brukere.
Det vi har på Rødhette, er et helt spesielt samarbeid mellom de ansatte, foreldre og ikke minst barna. Dette samarbeidet vil jeg styrke. Jeg ønsker at alle barn skal lære noe nytt, oppleve nye ting og utvikle nysgjerrigheten. Enten dette er gjennom utflukter, formingsaktiviteter eller samtaler. På Rødhette er trygghet viktig, der vi sammen skaper samhold og vennskap.
Jeg ønsker også at foreldrene kan komme til meg dersom de har ideer eller forslag, sammen kan vi gjøre tilbudet bedre. Jeg vil spille på styrkene til de ansatte og bruke deres kreativitet og kunnskap.

Vi sier takk for nå til Erik og ønsker Henriette hjertelig velkommen!X