Lokallag

Lokallag og kontaktpersoner

Her kunne det trengtes en klargjøring, er det nødvendig med 2 facebooksider?

Skal vi lage et sideoppslag pr. by, eller linker vi bare opp fra fylke til respektive fb-sider. Muligens bør vi ha en introtekst som forklarer de ulike aktivitetsnivåene, og at man kan klikke seg inn på fylkene under for å  få mer informasjon?

Foreløpig er det Oslo som har egen underside. Dette må diskuteres med web-redaksjonen før vi går videre her!

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, sea et suas lucilius, mel te illum maiestatis adversarium. Quem sententiae cu has, eu vel brute novum appetere. Duo consulatu hendrerit quaerendum id, ei sea lorem consequuntur. Sed ne phaedrum invenire, id mei mutat maiestatis. Vix cu enim laboramus, ea vis populo verear sententiae, sea movet expetenda ne.

Expetenda deterruisset ad vim, at duo debitis verterem gubergren. No vix adhuc mundi oratio, no has viris incorrupte. Eos et quando suscipit. Pri at omnes assentior, ex has doming quodsi everti.

Vil du starte lokal aktivitet?

Kan du tenke deg å starte lokallag eller bli kontaktperson, men er usikker på hvordan du kan gå frem? Nedenfor følger en måte å gjøre det på, men det er ingen fasit på fremgangsmåte.

Undersøk om nærområdet ditt har hatt lokallag før. Fins det en «gammel» kontaktperson du kan snakke med? Si at du er interessert i å starte lokallag på nytt og få med deg verdifulle tips.

Kontakt kontoret

Uansett må du kontakte hovedkontoret og gi beskjed om at du ønsker å være ny kontaktperson / lokallagsleder..

Det skal ikke alltid så mye til. Er dere to eller tre, så går det an å starte en liten gruppe som møtes når en har lyst og overskudd til det. Ta en tur ut med ungene til lekeplassen med en god matpakke eller finne på noe om kvelden, bare for de voksne.

Vedtekter for lokallag

Lokallagene skal følge foreningens vedtekter.

 

Det finnes et eget kapittel i vedtektene som omhandler lokallag.

 

Du må selvfølgelig være medlem for å starte lokallag.

Nordland

www
epost

Troms

www
facebook

Finnmark

www
facebook

X